Beveiligde  netwerken

 

Installatie van beveiligde home netwerken

Installatie van performante zakelijke netwerken

Performante Wifi oplossingen

24/7/365 service

Zakelijke & private netwerken

Een degelijk beveiligd draadloos en vast netwerk nodig? Wij gebruiken de nieuwste technieken en stellen uw thuisnetwerk en zakelijk netwerk volledig op punt. Zorg ervoor dat al uw gasten of klanten probleemloos gebruik kunnen maken van uw wifi spot zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat men op uw netwerk zelf terecht kan komen. Een degelijke beveiliging van uw netwerk is in deze tijd van groot belang. U bent immers met al uw persoonlijke en zakelijke toestellen verbonden met het internet.

Uw domotica, homeapps, smartphones, tablets, latops, desktops PC’s, camerabewaking en smart TV-toestoestellen hebben vandaag de dag nood aan een degelijk en stabiel netwerk. Wij zorgen ervoor dat alles naadloos en op een veilige manier met elkaar in verbinding staat.

Neem contact met ons op en we maken voor u een vrijblijvende offerte voor uw netwerk set-up.

VPS CLOUD SERVERS

+32 475 32 30 26

Deel deze pagina

DRAADLOZE NETWERKOPLOSSINGEN

Draadloos thuisnetwerk

Al je draadloze toestellen naadloos met je homenetwerk verbinden en overal toegang hebben tot het internet? Wij regelen het voor jou.

Maar natuurlijk wil je niet dat je gasten, je buren of zelfs mensen met kwade bedoelingen zomaar ineens op je netwerk kunnen. Daarom is het van belang dat je een goed beveiligd netwerk hebt en je gasten op een afgeschermd netwerk laat verbinden. Een beveiligd wifinetwerk dat afgescheiden is van jouw persoonlijk netwerk.

Wifi voor thuisapplicaties

Vandaag de dag is het een trend om al uw huishoud-, muziek-, verlichtings-, en verwarmingstoestellen te bedienen via uw tablet of smartphone. Zelfs uw elektrische grasmaaier kan u tegenwoordig vanop afstand bedienen. Een degelijk en stabiel draadloos en vast netwerk in uw huis is daarom onmisbaar geworden.

Vast & draadloos zakelijk netwerk

Als bedrijf heb je nood aan een stabiel vast en draadloos netwerk. Een netwerk waar locale servers, desktop pC’s, storage en Nas allemaal met elkaar in verbinding staan. Draadloze Wifi is dan ook noodzakelijk. We spliten het draadloos gedeelte op in een netwerk voor uw zaak en een beveiligd afgeschermd netwerk voor uw klanten.

Wifi voor uw klanten

Als uitbater van een restaurant, hotel, of andere openbare aangelegenheid bent u er zeker van op de hoogte dat uw klanten nood hebben aan gratis wifi. Voor velen van hen is dit zelf een vereiste om al dan niet voor uw zaak te kiezen. Is het nu om zakelijke redenen of om privé te Facebooken of vakantiefoto’s te delen, het maakt niet uit. Wifi in uw zaak is een must. Het is ook mogelijk om klanten wifitoegang te geven na het liken van uw Facebookpagina of hen te herleiden naar uw website.

N
Dekkingsgarantie

Voor 100% dekkingsgarantie kunnen wij een professionele meting uitvoeren.

Enkele van de meest gevraagde services

Rackmount

In deze kast wordt een USG PRO router geplaatst (b) en een unifi POE switch (c). Alle utp-kabels van de woning of zaak worden naar deze kast aangelegd en afgewerkt op een patchpaneel door de elektricien.

UTP bekabeling

Doorheen de woning worden op strategische plaatsen access points(d)  voorzien om het wifi netwerk op te bouwen. Deze krijgen data en stroom over 1 netwerkkabel via de  switch.  In geval van een nieuwbouwproject werken wij graag samen met uw architect of elektricien om duidelijk te kijken welke kabels er moeten getrokken worden zodat uw netwerk 100% op punt is.

Wifi netwerk

Alle toestellen in de woning die een verbinding moeten hebben met het netwerk worden op de switch in de patchkast of het wifi netwerk aangesloten.

Indien er ook buiten wifi voorzien moet worden kan ons systeem uitgebreid worden met extra outdoor access points.(e)

Wifi configuratie

Wij voorzien in de standaard configuratie 2 beveiligde draadloze netwerken.

Een privé netwerk voor de bewoners & een gasten netwerk dat volledig afgescheiden is van de rest. Op deze manier kan men met een gerust hart de wifi code van het gastennetwerk doorgeven.

Indien gewenst kan er nog een 3de wifi netwerk geconfigureerd worden voor infra.

Heel dit systeem wordt geconnecteerd met de cloud om eventuele aanpassingen en updates uit te voeren.

Noodvoeding

UPS – In de rackmount kast bestaat ook de optie om een noodvoeding (ups) te plaatsen.

Deze bevat een batterij waardoor bij een mogelijke stroomonderbreking internet operationeel blijft. Indien er een alarminstallatie aanwezig is, die aangesloten is op een Telenet-telefoonkamerlijn, zorgt deze opstelling ervoor dat de meldkamer bereikbaar blijft.

A Data Rack Technische Ruimte

B  USG PRO 4 ROUTER
C  POE Switch UNIFI 24 PORT 250Watt

Noodvoeding

D Unifi UAP Pro access point

Opties : D Unifi UAP Pro access point

Draadloos netwerk / wifi

Contactaanvraag


Hiermee verklaart u akkoord te gaan met ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

30 dagen Gratis webhosting actie

Registreer je domeinnaam via ons, of link hem door via dns records, en je kan bij ons 30 dagen je hosting gratis testen. Let op: Dit aanbod is enkel voor nieuwe klanten!

Deel deze pagina